Ποιοί είμαστε

Καλωσήρθες στο glentia.gr! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της κρητικής μουσικής παράδοσης, που θέλουν να βρίσκουν τα γλέντια που παίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Σου αρέσει η κρητική μουσική ή επισκέπτεσαι την Κρήτη; Μπορείς να ψάξεις ανά περιοχή, βρίσκοντας κάποιο γλέντι κοντά σου, ανά ημερομηνία, για να δεις τα γλεντια που γίνονται κάποια συγκεκριμένη ημέρα, ή ανά καλλιτέχνη για να δείς το πρόγραμμα του αγαπημένου σου μουσικού.

Είσαι καλλιτέχνης; Αυτός είναι ο τέλειος ιστότοπος για εσένα! Μπορείς εύκολα και δωρεάν να δημιουργήσεις το προφίλ σου, να συνδεθείς και να κρατάς το κοινό σου ενήμερο για το πρόγραμμα σου.

Κάνεις εσύ το γλέντι; Εδώ μπορείς να βρεις τον κατάλληλο μουσικό για την εκδήλωση σου.Ο γάμος, η βάπτιση ή η γιορτή σου μπορούν να ντυθούν μουσικά με τον καλλιτέχνη που αγαπάς, αρκεί να παρουσιάσεις την εκδήλωσή σου στο αντίστοιχο πεδίο, δίνοντας την δυνατότητα στους καλλιτέχνες να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Είσαι οργανοποιός, δάσκαλος μουσικής ή θέλεις να πουλήσεις ή να ανταλλάξεις κάποιο μουσικό όργανο; Στο glentia.gr μπορεις να δημιουργησεις την αγγελία σου δωρεάν και να επιτρέψεις σε άλλους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζι σου!

 

Η διασκέδαση, η παράδοση και η Κρήτη με ένα κλικ. Εδώ στο glentia.gr!